Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 οι μαθητές μας Σταύρος Τουμπέκης, Αντώνιος Οικονομίδης, Στέφανος Παπαπαύλου, Αναστάσιος Νταλιάνης από την Α Λυκείου καθώς και ο Δημήτριος Κτενάς και Σταμάτιος Μπαλτζής από την Β Λυκείου συμμετείχαν στον 32ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Από αυτούς προκρίθηκαν στην Β φάση του διαγωνισμού, που θα διενεργηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, ο Σταύρος Τουμπέκης από την Α΄Λυκείου και οι δυο μαθητές της Β΄Λυκείου. 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν για την προσπάθεια τους! 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους θα συνεχίσουν στην Β φάση του διαγωνισμού! 

 

Η υπεύθυνη των θετικών επιστημών, 

Ελένη Τουλτσινάκη

Asset 3word 3.png
Adventure
Park!

Το σχολείο μας στις 3 Μαρτίου επισκέφτηκε το Adventure Park στην Μαλακάσα. Το πάρκο αποτελεί μια νέα δραστηριότητα που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία. Ανταποκρίνεται σε ένα τρόπο ζωής με έντονη ψυχαγωγία και σε μία τάση επιστροφής στη φύση δίνοντας παράλληλα έμφαση στην περιβαντολογική μας εκπαίδευση

και δράση.

Τσικνοπέμπτη!

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου τιμήσαμε με τον καλύτερο τρόπο την Τσικνοπέμπτη!

Ψήσαμε, φάγαμε και χορέψαμε με κέφι!

Τουρνουά Beach volley

Στις 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Beach Volley στο Beach Box Volley στο Μαρούσι. 

Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το σχολείο μας στις 24 Σεπτεμβρίου που είναι η Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού επισκέφθηκε το βιωματικό και ψυχαγωγικό πάρκο Paradise Park. Εκεί οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, με καλύτερη την αναμέτρηση των δυνάμεών τους εναντίων των καθηγητών τους!

Μνημεία Πολιτιστικής και Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Κλιματική Αλλαγή

Τραγούδι του Λυκείου μας για τον διαγωνισμό με θέμα «Μνημεία Πολιτιστικής και Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Κλιματική Αλλαγή» στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Τίτλος τραγουδιού: Κομμάτι σου

Στίχοι: Ανάργυρος Μποζίκας

Μουσική-Ενορχήστρωση: Δημήτριος Μαντζούρης

Επεξεργασία βίντεο: Δημήτριος Μπριασούλης