Διαγωνισμός ζωγραφικής
Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Μαρίνο Μπαλιώτη για το βραβείο του στον διαγωνισμό για τους αφρικανικούς πιγκουίνους που διοργάνωσε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στη δράση "Στέλνουμε μήνυμα, αναλαμβάνουμε δράση: "Μειώνω τα Απορρίμματα - Επαναχρησιμοποιώ - Ανακυκλώνω: Στο Σχολείο μου, στη Γειτονιά μου, στην Πόλη μου" με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα Ράλλη Αναστασία. Στο τέλος της δράσης το Νηπιαγωγείο παρέλαβε το Δίπλωμα Συμμετοχής του.

«20ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά»

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε για πρώτη φορά στον «20ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ»,
τα παιδιά μαζί με τη Νηπιαγωγό κα Ράλλη Αναστασία (υπεύθυνη πράσινου εργαστηρίου) σχεδίασαν και φιλοτέχνησαν μια φωλιά για τους μικρούς ιπτάμενους φίλους του κήπου μας και απέσπασαν έπαινο για αυτή τους τη προσπάθεια!

press to zoom
press to zoom

Έπαινος

απονεμήθηκε στα νήπια μας για τη συμμετοχή τους
στο 29ο ατομικό σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα 2017,
που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων νομού Αττική.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

3ος Μαθητικός Διαγωνισμός
"Το σχολείο μας.
Το σχολείο που ζήσαμε -
Το σχολείο που ονειρευόμαστε"

Βραβείο Εξαίρετης Δημιουργίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι το Νηπιαγωγείο μας βραβεύτηκε ανάμεσα σε πολλα σχολεία για τη συμμετοχή του στον 3ο Διεθνη Μαθητικό διαγωνισμό αφίσας με θέμα: "Το σχολείο μας. Το σχολείο που ζήσαμε - Το σχολείο που ονειρευόμαστε" σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και του πολιτικού χώρου.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Τα Παιδιά Γράφουν & Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους

17ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τα Δικαιώματα των Παιδιών

   Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF που υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχει αναγνωρισθεί από την Επιτροπή των Δικαιωμάτων του Παιδιού που εδρεύει στη Γενεύη ως το καλύτερο που υλοποιείται στη χώρα μας για την προώθηση των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

    Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και γενικότερα της εκπαιδευτικής κοινότητας πάνω στα δικαιώματα των παιδιών όπως περιλαμβάνονται στη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

   Δίνει επίσης στους μαθητές την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από δημιουργικές πρωτοβουλίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους και να στείλουν τα δικά τους μηνύματα στους μεγάλους για θέματα που τους αφορούν άμεσα.

     Η προώθηση αξιών, όπως η κοινωνική δικαιοσύνη, ο αλτρουισμός, η ειρήνη, η ισότητα αποτελούν βασική προτεραιότητα του προγράμματος μέσα από την ομαδική συμμετοχή και τη συλλογική έκφραση των μαθητών.

 

Έτσι λοιπόν, οι μικροί μαθητές μας συμμετείχαν στο διαγωνισμό

με μια ομαδική αφίσα και τους απονεμήθηκε έπαινος για τη συμμετοχή τους!